Maastavetoa

Maastavetoa

keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Pikaiset kuulumiset Koh Changilta!

Täällä sitä nyt sitten ollaan - Thaimaassa! Pahoittelen jo alkuunsa kirjoitusvirheitä. Näppäilen tekstiä puhelimella, vatsa täynnä ja kooman rajamailla klo 00.10. Ilma on, kuten arvata saattaa, kuuma ja kostea. Meillä oli aika pitkä matka tänne. Lähdimme viime lauantaina Helsingistä ja olimme Bangkokissa klo 11 paikallista aikaa. Ei ollut suora lento. Tarkan markan reissaajina nappasimme halvimat menopaluut, joiden matkustusaika per suunta oli keskimäärin 24h. Ensin lento Amsterdamiin, sitten Hong Kongiin ja lopulta Bangkokiin.  Aikaero on 5h.  Sunnuntai meni vielä matkustaessa ja torkkuessa, kun siirryimme kehutulle Koh Sametille. Kaunis paikka, mutta turhan paljon turisteja! Ei ehkä meidän kohteemme sitten kuitenkaan. Vaihdoimmekin suunnitelmaa lennossa ja parin päivän jälkeen otimme suuntimaksi Koh Changin.

Proteiinijuomilla ja omilla eväillä ei kovin pitkälle päässyt. Lentokentällä ja koneessa se oli jatkuvasti leipää, leipää, leipää, leipää. Siskoni oli vahingossa vielä varannut minulle maidottoman vegaaniruokavalion, joten proteiinia ei tullut ihan liikaa. Vatsa oli aluksi todella kipeä yhtäkkisestä ruokavaliomuutoksesta ja erityisesti varmaan vaaleasta leivästä, jota en normaalisti käytä. Oikein kiva bikinikunto... Mutta onneksi tilanne alkaa myt tasoittua! Ruokailut sujuvat kohtuullisen hyvin. Aamulla munakasta ja hedelmiä, päivällä hedelmiä, smoothieta tai keittoa ja illalla sitten kanaa, kasviksia ja riisiä. Aika rennolla asenteella olen mennyt, mutta mitään övereitä ei ole tullut vedettyä. Toki nyt vähän jälkiruokaa piti tänään maistaa ja muutama jäätelökin on vatsapalojen päälle asettunut, mutta aika kiltisti on menty.Tuskin siis mitään paniikkia tarvitsee saada ja korjaamatonta harmia on tuskin päässyt syntymään sen enempää.

Salitreenejä olen tehnyt 3. Eilen aamuna koko kropan treeniä elämäni rouheimmalla ghettosalilla, joka oli Koh Samedin poliisiaseman pihassa. Kaikki oli ruosteessa ja natisi. Tai oli rikki. Kun painon laski maahan, se lähti parhaassa tapauksessa vierimään. Sain kuitenkin tehtyä penkkiä, etu-ja takakyykkyä, bulgarialaista askelkyykkyä, kulmasoutua, askelkyykkykävelyä ja hauiskääntöä. Treeni oli yhtä tahmainen kuin aurinkorasvalla läärätty ihokin. Eilen illalla tein vielä jalkatreeniä Koh Changin BB-Gymillä. Tällä kertaa oli laitteet kohdallaan. Hieman ruosteessa, mutta ei paha. Treenin sai tehtyä ja salilta saa itsetehtyjä proteiinipirtelöitä! Ainoa pieni miinus oli, kun maastavedon aikana viereisessä ravintolassa lapsi kyykki ja väänsi kakkapökäleen lattialle. Erikoinen treenipäivä siis. Tänään oli vuorossa rintaa ja hauista. Muuten treeni ei poikennut kotisalin näpertämisestä, mutta toki kostea ja lämmin ilma hieman vievät voimia. Muutaman kilon pienemmät painot ja hieman pidemmät palauttelut olivat siis paikallaan.


Olisi kuvia vaikka millä mitalla, mutta tuo kuvien lataafminen blogiin puhelimen välityksellä on aivan ihmeellistä! Ei vaan lataa, ei sitten millään! Olisin mielelläni esitellyr apinoiden pyllyjä ja ihanis maisemia, mutta uudet bikinit nyt sitten siinä. Tietty kun aikoo muka kömpiä kisalavalle, pitäisi varmaan onnessaan postitella nimenomaan näitä bikinikuvia, mutta tuota..

Yritän postittaa kuvia ja matkaraporttis vielä! Kovasti olisi taas asiaa, mutta lyhyellä lätinällä mennään tällä kertsa!

2 kommenttia:

 1. mä-en-kehtaa-enää-kohta-kommentoida kun mua nii hävettää kun aina oon täällä ekana pälpättämässä. XD hyvä kuva. täälläkin tulee kevät. ei ihan noin lämmintä ku sulla siellä, on märkää ja aura-autot jurnuttaa aamukuudesta lähtien niin että talo tärisee. mutta asfaltti näkyy nyt. :D
  superkivaa lomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kun oot päpättämässä! Tietääpähän, että itsensä lisäksi on edes yksi lukija! ;) Sainkin Suomesta kuvaa, keväistä näytti olevan! Hyvä niin, ei tarvitse pilkkihaalariin sujahtaa kotiiutuessa!

   Poista