Maastavetoa

Maastavetoa

torstai 20. maaliskuuta 2014

Hopotihoi, Nipsu! Yhteistyötä ja revenneitä pelihousuja.

Uaaaaah! Olen taas niin rankkojen ongelmien äärellä, että! Ongelma on nimittäin siinä, että mulla on aivan liikaa asioita, joista haluaisin turista täällä! Eilen piti löristä onnellisuudesta, mutta yhtäkkiä putkahti tielle miljoona muuttujaa ja sitten olikin jutunjuurta ties kuinka monen sivullisen verran. Pitää varmaan alkaa tehdä niitä videobloggauksia. Sitten Iholla-sarjan hengessä kertoisin teille naamaani toisella kädellä hieroen tästä mun äärimmäisen mielenkiintoisesta elämästä ja siitä, miten olen tänäänkin paistanut kanaa ja syönyt kaurapuuroa.

Vähän tuli kyllä paha mieli tipujen puolesta. Monta murhaa uuninpellillä. :(
Eilen oli  niin kiireinen päivä, että en sitten ehtinytkään koneen äärelle naputtamaan ja läiskimään näytille uusia kuvia vanhasta hanuristani, joka tuskin on päivässä muuttunut miksikään. Omasta mielestäni se tosin muuttuu parin tunnin välein kiinteästä ja treenatusta takamuksesta löysänharmaaksi kurttupyllyksi.

Kerron ensin hieman kuulumisia. Ehkä en aloita siitä, että söin aamulla aamiaista ja tein töitä näin ja näin monta tuntia. Aloitan ja lopetan sillä, että tänään housuni ratkesivat. Ihan presiis siitä peräreiän kohdalta. Ja ihan liikennevaloissa, kiskoessani pöksyjä ylemmäs. Eiväthän jumppatrikoot kuitenkaan saa tippua niin paljon, että ne eivät enää kiristä pyllyvaossa, joten tietänette, että tämä kiskomisliike oli tarpeen. Oli oikein mukavaa mennä ohjaamaan asiakkaita. Kyykkytekniikkaa demotessani reikä pääsi erityisesti oikeuksiinsa. Kauppaankin piti lähteä vielä täydentämään raejuustovarantoja. Mutta tällaisena logiikan ihmelapsena keksin kääntää housut väärin päin. Reikä etupuolelle, housut korviin ja topin helma kolosen yli. Näppärää! Ihan itse keksin! Ja vältin kiusallisen kaupassakäynnin. Housujen alla kun hohtivat ainoastaan vitivalkoiset pakarat ja kirkkaanpunaiset stringit.

Pahamaineiset housut. Ja mököttävä koira.
Sitten mukaviin ja innostaviin asioihin! Ei sillä, etteikö joku voisi löytää reikäisiä jumppahousuja innostavina.
Yllätyin nimittäin positiivisesti tässä pari päivää sitten. Enpä olisi voinut aavistaa tätä, mutta huonolla huumorilla maustettu ripuliblogini oli herättänyt kiinnostusta Fitfashionilla. Yhteistyösopimus on allekirjoitettu ja siirrän lätinäni tämän Suomen suurimman liikunta- ja elämäntapablogisivuston alle. Mutta hei ei hätää. Vaikka olenkin kohta niin fit ja tosi fääshön, samat jutut jatkuvat. Tai siis, ehkä onkin hätä, jos joku toivoi että blogini muuttuu hieman enemmän asiapitoiseksi? Anteeksi tytöt ja pojat, sula mahdottomuus.

 FitFashion.fi      Ei hullumpaa!

Lisäksi erittäin iloisena voin kertoa, että olen saanut yhteistyökumppaniksi Jyväskyläläisen lävistys- ja tatuointistudion, BODY CTRL:n! No ja kuinka tämä saattaa hyödyttää fitness-ihmistä, kun tatuoinneilla kerää itselleen lähinnä miinuspisteitä ja sonninrengas nenässä ei ole lavalle asiaa? No lisäblingiä, tietenkin!
Sakarilta kun löytyy upeita käsinkiillotettuja lävistyskoruja, jotka muuten varmasti hohtavat lavalta katsomoon, no doubt!


Itselläni oli vuodesta 2004 napakoru, mutta jouduin ottamaan suosikkikilluttimeni pois viime kesänä, kun se ei repeytymisen jälkeen parantunut. Maanantaina kuitenkin laitetaan napa jälleen kimmeltämään ja uutta korua kehiin! En malta odottaa! Pyysin, että saisin tikkarin, jos en itke. Järjestyy. Hyvä palvelu siis! Korvakoruihinkin tulossa ilmeisesti uutta, kimmeltävää ilmettä. Saavat halvat pilipalikorut kyytiä, kun laitetaan laatua iholle!
Jos siis kaipaat kimmellystä napakoruun, korviin tai muihin lävistyksiin, niin suuntaapa ihmeessä BODY CTRLiin. Ammattitaitoa ja laatua - voin luvata!
Liikkeen löydät Jyväskylän Torikeskuksesta, 4. kerroksesta.

Ja vielä yksi yhteistyökumppaniuutinen: PLICO ACCESSORIES! Nyt on ainakin kisakorujen suhteen huoli ja päänvaiva eliminoituna, kun näin loistava liike löytyy liki kulman takaa. Plico on uusi, suomalainen muotiasustekauppa, josta löytyy kyllä tavaraa moneen lähtöön. Kelloja, koruja, laukkuja, huiveja... Trenditietoisemmille kuuminta muotia ja meille muodista tajuamattomille tallukoille vaihtoehtoisia ihanuuksia. Kävin tänään piipahtamassa liikkeessä ja kyllä se on vaan sellainen juttu, että olisi voinut loputtomiin tutkia sitä koru- ja laukkuvalikoimaa. Niin paljon silmänruokaa! Ja palkkapäivänä minä kyllä marssin putiikkiin kotouttamaan laukun tai pari. Mukaan tarttui muutamia kevään hittituotteita, eli piikkiä! Kannattaa hiippailla vasta avattuun verkkokauppaan tutkailemaan tarjontaa. www.plico.fi

Dangle Spikes Earrings 5,90€ ja Spikes Necklace 9.90€
Pyramid Studs Bracelet 5.90€  
<3
Ei ole kyllä hinnoilla pilattu tuotteita. Edullisesti saa päivitetty asustekokoelmaa. Itse ainakin koruharakkana olen innokkaana tonkimassa apajia.

Celia Tote BrownLuxury Rhinestone Watch Golden
Adidaksen kangaskassi ja Polarin sykemittarikello kaipaavat päivitystä... Pakko saada!

Suosittelen!



5 kommenttia:

  1. pööh! onnea fitfässönistä vaikka sitä on kyllä niin pska selaa kännykällä ettei tuu sitte kauheesti mun sulle enää koodailtua. (mikä on siis ehkä ihan hyvä koska joku saattaa luulla että mää vaanin sua. ) Mainokset hidastaa sitä. Mutta hienoa hienoa, oha sun revenneet hanurihousut saatava koko maailman tietoisuuteen koska oot hauskin bloggaaja ikinä. <3

    VastaaPoista
  2. Voihan rähmä! Toivottavasti kuitenkin ees välillä vähän koodailet, muuten mulle ei tuu yhtään ihania ja hauskoja kommentteja! :D
    Kiva on toki mahdollisesti saada lisää yhteistyötahoja, mutta omasta blogista ei ole kyllä tulossa mikään mainospaikka, jossa joka toisessa lauseessa pitää kehua jotain Pentin maanmainiota Peräpukama-voidetta ja tehdä ruokaa vain CoCovin superfoodkissanpapanahippusista. Juuei. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mut jos mä valitan peräpukamista niin voin sit aina sulta kysyä että mitä suosittelet. :D hyvähän se on saada uusia yhteistyökumppaneita, totta. Ja oha fitfashion käsittääkseni aika tosi näkyvä plogipohja. ja koska sun blogi on vaan mun SUOOOOOOOSSSIIIIKKKIIIII niin seuraan suamaailmaan ääriin. no en, en seurannu thaimaahankaan. :D tai thaimaaseen, kuten meillä suomessa on tapana sanua.. :D

      Poista
  3. Oot kyllä mahtavan hauska tapaus! ja ihan aiheesta viidenteen, ootko koskaan miettinyt, miksei maitorahkaa myydä samanlaisissa kilon tötsissä kuin jotain turkkilaista jogurttia?? olisikohan sillä vaikutusta, jos te bloggaajat laittaisitte noottia Valiolle tai mitä näitä nyt on?? :) ei aina tarttis raahata selkä vääränä niitä pikkupurkkeja. vaikka lihakset siinäkin tietty kasvaa..

    VastaaPoista
  4. Voi että, kiitos mahtavan kivasta kommentista! Ja äärimmäisen hyvä idea muuten! Olisihan se nyt kätevää, kun rahkan saisi tonkassa! Olisi helpompi kantaakin! Kaupassa kun siihen äyräitään myöten pursuavaan koriin yrittää vielä asetella ne pikku-rahkatörpöt, niin ei siitä meinaa tulla mitään! Lukuisat kauppareissut voivat aiheuttaa myös kataboliaa. Dieetillä aionkin liikkua kauppaan vain sähkömopedilla!

    VastaaPoista