Maastavetoa

Maastavetoa

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Oletteko tosissanne, että Niisku aikoo näyttää meille härvelinsä?

Niin perus, niin perus! Miksi on niin hankalaa levätä, vaikka keho ei voisi selvemmin ilmoittaa, että hei kuule nyt häsläri pää tyynyyn? Koko viime viikon olo oli vetämätön. Treenit takkusivat heti maanantaista lähtien, jolloin kyykkäsin räjähtävästi, eli losahdin äänivallin rikkovalla nopeudella alas ja nousin ylös hitaasti kuin joka kerrokseen pysähtelevä hissi vanhassa kerrostalossa. Olo tuntui tukkoiselta ja kurkkua kuristi. Muka kuuntelin kehoa ja yritin mennä sen ehdoilla. En tainnut olla kovin perillä niistä ehdoista.
Ainoat toimenpiteet: jätin keskiviikkona Method Putkisto-studion tunnin väliin ja tein kevenneltyjä treenejä... Ei riittänyt se. Olisi pitänyt levätä. Kunnolla.
Asiakkaat joutuivat perumaan treeninsä alkuviikosta flunssailun vuoksi ja sitten minä jouduin ilmoittelemaan loppuviikosta, että eipä ole tästä Pirkosta salille tsemppariksi. Ai että kun tällä honottavalla äänellä olisin määkinyt korvan juuressa, että SÄÄ PYSTYT SIIHEN KYLLÄÄÄÄÄ!! Ja perään limainen yskänpuuska.
Harmittaa. Olisi ollut mukavia ohjauksia, paljon treeni-intoa ja tänään olisi päässyt vielä pitkän tauon jälkeen heppailemaankin. Mutta eihän tälle mitään voi. Flunssaa on liikkeellä ja varmasti ollut nyt monella riesana. Täytyy olla tyytyväinen, että nyt ei ole alkamassa se oma kisaviimeistelyviikko. Moni aloittaa sen harmittavan nuhaisissa tunnelmissa.

Toivottavasti kanelista on apua. Ainakin lotraan sitä innokkaasti kaikkialle. Kanelihan käy kaikkeen! Varmaan ujuttaisin sitä hammastahnaankin, jos olisin niin viitseliäs.Ei siis sen erityisempiä kuulumisia. Vain räkää. Honottavaa ääntä. Peruuntuneita suunnitelmia. Suunnittelemattomia ruokavaliomuutoksia, kun ruoka ei meinaa maistua samalla tavalla. Nyt vain kovasti sinkkiä ja vitamiinia naamaan, niin jospa tämä tästä!
Olinhan tässä kuitenkin terveenä jo useamman viikon (3). Niin korkea aikakin saada joku pöpö pesimään poskionteloihin. Kohta täytyy varmaan oikeasti alkaa soseuttamaan pakurikääpää ja hieroa sitä iholle ja silmiin ja kaikille limakalvoille. Kun ei kerran vastustuskyky tunnu toimivan muuten. On se kumma. Pitänee alkaa kittaamaan viinaa, polttamaan tupakkaa ja elämään jossain roskakasassa, niin pysyisi kenties terveenä.

Blogi siirtyy nyt Fitfashionin hellään huomaan, iik. Säädän muutaman päivän piilossa olevan sivuni parissa ja sitten alan julkaista jorinoitani. Pitäkää peukkuja, että osaan käyttää tuota uutta sivustoa. Kun en varsinaisesti ole mikään tietotekniikan mestari. Etteköhän löydä hölinäni! Etsikää vain niiden täydellisten ruokakuvien ja hiustenlaittovinkkien seasta juttuja ripulista ja lattialle pudonneista kananmunista. Ette voi mennä vikaan!!

Tulen jatkossakin olemaan yhtä FIT:ja FASHION:

8 kommenttia:

 1. XD hihi, kyllä mää sunt löyrän! vaikka kiven alta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ees lähde kaivautumaan, niin säästyt siltä vaivalta! ;)

   Poista
 2. Katsoin, miten näytät niin oudolta, mutta ne oli nuo kulmat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulmattomana näytän syöpäpotilaalta / avaruusmarsulta!

   Poista
 3. Heippa. Tuli vain mieleen, että tiedäthän tavallisen kanelin sisältävän kumariinia eli maksatoksiinia. http://www.evira.fi/portal/fi/elintarvikkeet/tietoa+elintarvikkeista/elintarvikevaarat/elintarvikkeiden+luontaiset+myrkyt/kanelin+kumariini

  Itselle tämä tuli aikanaan aika isona yllätyksenä ja vaihdoin tuohon ceylonkaneliin, koska ilman kanelia ei voi elää! Jaan nyt sitten tätä tietoa vähän kaikkialle, koska oon huomannu, että kovin moni ei tätä tiiä ja saattaa olla samanlainen suurkuluttaja, ku minä. :D Tuota ceylonkanelia saa vaikka punnitse&säästästä tai muista tuommosista ituhippikaupoista, eikä oo muuten edes niin paljo kalliimpaa, mutta huomattavasti maksaystävällisempää. :)

  VastaaPoista
 4. Hei Tipuli ja kiitos kommentista! Ystäväni laittoi viestiä aivan vastaavasta aiheesta. Olen kyllä tietoinen kumariinista ja käytössä on yleensä ollut laadukkaampaa kanelia. Kaapissa ollut leivontatarpeina ihan halpiskanelia ja nyt käyttänyt pussia loppuun - alle 1tl päivässä! Kanelin suurkuluttajalle erittäin tärkeä pointti!! Mietinkin, että tästä olisi voinut mainita kuvan yhteydessä!

  VastaaPoista