Maastavetoa

Maastavetoa

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Voitto kotiin! (oli muuten huono TV-ohjelma)

"Blogiarvonta päättyy 22.1. 2014". Ehkä olisi pitänyt laittaa, että blogiarvonta päättyy sitten, kun kirjoittaja muistaa eksyä blogiinsa uudelleen ja arpoa voittajan! On nimittäin ollut taas sellainen höyry päällä, että vasta muistui mieleeni, että niin tosiaan. Minähän puskin tällaista kilpailuakin pihalle, hupsista! Suklaat syöty työstressissä ja koira on järsinyt palkintokirjan. No ei sentään!

Oli miten oli - nyt on voittaja arvottu! Arvonta suoritettiin virtuaalisella arvontakoneella netissä. Länttäsin koneeseen kaikkien osallistujien nimet ja kone pullautti ulos voittajan. 

                              

Onnea Anu Soutula / Pieni on kaunista! Sinulle olisi tulossa Jussi Riekin Kuntotehdas pikku lukuherkun kanssa! Ja CoCovin suklaata napsahti Miralle / Projektina Maya kuntoon.
Laittakaa yhteystietonne osoitteeseen everfit@luukku.com.

Kiitos kaikille osallistujille, uusille ja vanhoille lukijoille! Olisi niin mukava lahjoa teitä kaikkia (kyseenalainen termi, maksettuja lukijoita!!) !

Tällä viikolla lepopäivät tulevatkin tässä keskellä viikkoa. Alkuviikon treenit olivat tiukat ja veivät tehokkaasti kaikki mehut, joten lepo tulee nyt tarpeeseen, etenkin kun viikonloppuna on teamin treenit, poseerauksia sun muuta. Treenintäyteinen loppuviikko siis tiedossa! Palataan asian äärelle, kun on uusia kuvia pyllistelytreeneistä!


1 kommentti: