Maastavetoa

Maastavetoa

torstai 19. joulukuuta 2013

"Kuvaile päivääsi" No hyvä on!

Kankku on tulessa! Selkä on hellänä! Rintaa kiristää! Olkapäät ovat väsyneet. Etureiden saa kramppiin ajatuksen voimalla. Kyykistyminen on hankalaa. Sattuu, turvottaa, kiristää, jomottaa.
Mutta sehän on IHANAA! Tuntuu siltä, kuin siellä salilla olisi tehty muutakin kuin katsottu Salattujen Elämien uusintoja crosstraineria polkien.

Tällä viikolla on ollut tähän mennessä kolme salitreeniä, yksi kehonhuolto ja kevyet tepsuttelulenkit päälle. Ja töissähän on saanutkin juoksennella ihan ahkerasti ja latoa tavaraa hyllyyn. Joulun aikaan on mukava olla kaikkien janoisten sankari! Ja niin olen taas tänäänkin - 9h! On siis järkevintä pitää treenivapaa näin keskellä viikkoa ja keskittyä työhön.

Rakko laiskan kämmenessä? No ei vaan kelpo, kovettunut fitnesskoura!

Eveliina Kurttutiina

Kommenttilaatikkoon oli ilmestynyt kaino pyyntö, että valottaisin hieman, miten tällainen kaltaiseni fitnesskotletti kuluttaa vuorokautensa tunnit. Hetken tuumailin, voinko paljastaa näitä valtionsalaisuuksiakin arvokkaampia fitness-elämäni mysteerejä, mutta olkoon menneeksi, tämän kerran!

Päivänihän vaihtelevat suuresti sen mukaan, onko minulla vapaapäivä, koulupäivä, työpäivä, koulupäivä + töitä, koulupäivä + töitä + töitä, koulupäivä + töitä + projekteja + treenejä + jotain. Ainakaan tylsää ei pääse tulemaan, sillä kaikki nämä päivittäiset muuttujat pitävät rytmin eläväisenä! Tietenkin kun pitäisi kurinalaisesti noudattaa lippuihin ja lappuihin merkittyjä ohjeita ja aikoja, olisi mukavampaa, kun päivissä olisi selkeä rytmi ja rutiini. Näillä kuitenkin mennään! Minulle tällainen epäsäännöllinen säännöttömyys ja vuorotyöt toimivat paremmin kuin hyvin. Ihanaa, että vaihtelua on:

Koska päivärytmi vaihtelee, on ehkä selkeämpää esittää päivän pääkohdat kuvina. Päivässä nyt on sikäli samanlainen rytmi, että ruokailen 5 kertaa päivässä 3-3,5h välein, lenkitän koiraa, käyn salitreeneissä ja mahdollisesti poseeraustreeneissä tai kehonhuoltotunnilla. Siihen päälle koulua, töitä, yhdistystoimintaa sun muuta hurveltamista.

Mutta tässä tärkeimpiä. Jokaiseen päivään mahtuu myös turhan paljon sähläämistä, myöhästelyä ja yleistä toloffina keikkumista.

Herään:


Tajuan peseväni hampaita Helosanilla...

Pakkaan eväät:


Etsin jotain kiireessä ja huomaan, että olen myöhässä:


Yritän muistaa avaimet, mutta luultavasti unohdan:Koira ulos:

Aamulenkki töihin. Riemukasta on! Aamupuuroa töissä kello 8.
Hieman töiden tekemistä.

Ruokaa. Paljon. Kolmen tunnin välein kippoa auki.

Muistan ottaa kuvia kankusta ja itsestäni peilin kautta ennen salia:


Treenaan. Surprise there!!!

Treenin jälkeen kauppaan:


Takaisin kotiin. Koira lenkille. Ruokaa naamaan. Ehkä kouluhommia.


Minkä jälkeen voinkin aiheuttaa jälleen yleisen kaaoksen:


Jonka jälkeen saatan hetken aikaa riemuita vapaa-ajasta:Kunnes on aika tehdä eväät ja käydä nukkumaan (jos saan potkittua itselleni tarpeeksi tilaa) näiden tyyppien viereen:2 kommenttia:

  1. haha! mahtava! vien sulta tän idean ja kuvaan siis joskus omaakin päivää. :D aivan MAHTAVA idea ja naureskelin kippurassa noita "aiheutan kaaosta"-kuvia. :D jesh! missä sä oot töissä? tai niinku että mitä nää teet, ei tartte sanoa yksityiskohtaisesti työpisteen maantieteellisiä sijainteja. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaaoksen aiheuttaminen sujuu minulta hyvin! Siitä on paljon kuvamateriaalia. :D Minulla on niinkin mielenkiintoinen työyhdistelmä, että työskentelen sekä personal trainerina kuntokeskuksessa, että valtiomme viinamonopolissa!

      Poista