Maastavetoa

Maastavetoa

maanantai 9. joulukuuta 2013

Vyötä kireälle!

Tänään oli odotettu ja jännitetty kehonkoostumusmittaus!
Torkutin herätyskelloa kahdeksaan asti, vilkaisin äkkiä pakkaslukemat, toppauduin lämpimästi ja lähdin tallustelemaan Ylistönmäelle. 40min aamuaerobinen tuli hoidettua kätevästi samalla.
Hyvä nesteenpoistokikka: pue päälle toppi, pitkähihainen, villapaita, verryttelytakki, villatakki, shortsit, kerrastohousut, tuulihousut, kahdet sukat, pipo, kuoritakki ja paksut -32 pakkasta kestävät rukkaset, kun pakkaslukemat pyörivät -10 tienoolla ja lähde lenkille. Toimii! 


Viimeksi olen kavunnut Inbody-härveliin toukokuussa 2012. Sen jälkeen kehonkoostumuksessa on tapahtunut monenlaisia muutoksia. Tämän vuoden toukokuussa painoin 64kg, jonka jälkeen paino pamahti lyhyessä ajassa aina 77kg asti. En ollut koskaan painanut enempää kuin 67kg. Olen aiemmin maininnutkin, että aluksi oli tarkoitus pitää hallittu bulkkikausi, mutta kriisiaika ja kiire elämässä saivat homman karkaamaan käsistä. Ruokaa meni hurjia määriä, ravintoarvot olivat kallistuneet enemmän rasvan ja hiilihydraatin sokerin suuntaan. Siinäpä se sitten karkeasti.
64kg

67kg
70kg ja viehkeä hikinaama

Ja vähän ekstraa päälle. "Kunnon kontista poskista näkee et on kyykätty bulkattu.."
Nyt painoa pudotettu 9kg turvonneesta lähtötilanteesta. Hyvä fiilis ja ihan tyytyväinen tämän hetkiseen tilanteeseen. Ainoa harmistus tuli kyllä lihasmassasta. Ylävartaloon sitä on tullut ihan reilusti, mutta jalat! Niistä on lähtenyt puoli kiloa rasvaa per koipi, mutta lihasmassa on lisääntynyt vain 6 grammaa?? Ja minä kun olen kyykännyt ja pinnistellyt oikein tosissani. Pah! Rasva on kotiutunut tiukasti keskivartaloon. Hupaisaa, että olen aina ajatellut, että kyllä se minulla kerääntyy erityisesti jalkoihin ja takapuoleen. Mittari on tästä aivan toista mieltä! Selvä on.

Alla Inbody-vertailu. Rasvat ovat välillä kiipeilleet huomattavasti korkeammissa lukemissa, mutta vertailukelpoista mittaustulosta tähän ei ole heittää. Siispä saman mittarin, Inbody 720, tulokset.

2012                                                                        2013
Paino: 65,7kg                                                         Paino: 68kg
Rasvaprosentti: 23%                                             Rasvaprosentti:  19,4%
Rasvaton paino: 50,6kg                                         Rasvaton paino: 54.8kg
Rasvamassa: 15.1kg                                              Rasvamassa: 13,2kg
Lihasmassa: 28kg                                                  Lihasmassa: 31.1kg
Kehon nesteet: 37kg                                              Kehon nesteet: 40.1kg

Todistettavasti normaali.Eilen oli tiimin poseerausharjoitukset. Heidin apuna ohjaamassa oli Minna. Minnalla on takana kiitettävästi kisakokemusta ja silmää poseerauksille. Syynäykseen päätyivät korkokenkäkävely, perusasennot ja asennonvaihdot. Omaa harjoittelua häiritsivät suuresti huonot korkokengät. Liukkaat pohjat ja koron malli eivät tehneet poseeraamisesta saati kävelemisestä helppoa. Odotan niin kovasti, että saan omat kisakengät, joilla pääsee kunnolla harjoittelemaan! Nyt oma kopsuttelu oli todella hirveää katsottavaa. Etuposeerauksiin olin kohtuullisen tyytyväinen, mutta sivuposeerauksissa ja asennon vaihdoissa mätti koko ajan jokin. Maha valua rellotti ja käännökset kuulostivat samalta, kuin joku olisi tehnyt hevosella laukkapiruetin asfaltilla. Klops klops klopsuti klops klops klops!

1. Ihan hyvä. 2. Ei missään nimessä näin. 3. Ei kommentoitavaa.

Välidieetti jatkuu vielä muutaman kilon verran ja loput rutistetaan sitten kesällä! Ja ei muuta kuin lisää treeniä!

2 kommenttia:

  1. Kysymys, miksi mun kuvat ovat harmaita ja epätarkkoja ja nämä ei :D ? Samoin aikaisempien poseharkkojen kuvat on ihan hyvä laatuisia mitä muiden kuvia katselin, onko ne kuvattu jonkun muun kameralla vai myös sun?
    -Pauliina

    VastaaPoista
  2. Kaikista tuli harmaita ja epätarkkoja, kun salama oli jäänyt päälle. Kuvankäsittelyohjelma pelastaa! :D

    VastaaPoista