Maastavetoa

Maastavetoa

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Bailaava parsa.

Au, au, au, au.
Nyt on muuten koipireidet kipeänä. Istuutuminen tekee tiukkaa ja pahin pelkoni on, että jotain putoaa lattialle. Notkeus on tällä hetkellä sitä luokkaa, että jäisi sen pudonneen esineen lisäksi lattialle jotain muutakin. Nimittäin minä. Myös koiran riuhtominen  kevyt vetäminen lenkillä aiheutti takareisissä sellaisen poltteen, että naamavärkki olisi mennyt aivan hyvin Halloween-naamarista.

Nyt on taas muistutettu itseä siitä, että treenit, valvominen ja alkoholi eivät sovi yhteen. Surprise there? Vaikka juhliminen on vaihtunut tästä:
tähän:
tekee valvominen ja ihan muutamakin annos kuohuvaa seuraavasta päivästä aika takkuisen. Palautumisprosessi jökkää tietenkin siihen. Sormet ovat turvonneet ja vatsan perusteella joku saattaisi erehtyä onnittelemaan minua perheenlisäyksestä. Eikä muuten jostain kumman syystä meinaa aamiainen ja päivän massiivinen valkuaisarmeija upota, vaikka ei mikään krapula olisikaan. Taidanpa siirtyä niihin ihmisiin, jotka käyvät lauantai-iltana saunassa, katsovat kymppiuutiset ja käyvät nukkumaan. Jos nyt edes jaksaa valvoa siihen kymmeneen!

Harvinainen hetki: päällä on jotain muuta kuin trikoot!


Huomenna alkaa ensimmäinen täysi treeniviikko uudella ohjelmalla. Viime viikolla sekaisin pyöri vanhaa ja uutta ohjelmaa, sekä erikoistekniikoita. Nyt pääsee keskittymään uusien liikkeiden omaksumiseen! Oli mukavaa, että pitkästä aikaa ohjelmaan tuli jotain aivan uutta! Jako on muuten hyvin perinteinen: etureidet +pakara, rinta hauis, olkapäät ja ojentaja, vatsa ja selkä, takareidet + pakara. Jalkapäiviä siis kaksi, että saadaan konttia muokattua lavakelpoiseksi ja onnettomiin etureisiin lisää muotoa.

Edessä on paljon työtä, mutta onneksi mieltä voi virkistää kisalookista haaveilemalla. Aivan kuin olisi ostamassa kotia. Paljon olisi tärkeitä käytännön asioita, akuutteja juttuja, mitä pitäisi hoitaa ja ainoa, mitä miettii, on sisustus. Niin myös tässä projektissa: mieli liitelee jo kisapäivän hiuksissa, koruissa ja mikä tärkeintä - bikineissä! Millaiset bling blingit päällä sitä pääseekään pyllistelemään! Millaiset lantioketjut, mikä väri, millaiset koristelut! Hiukset kokonaan auki vai osittain kiinni... Tämä on tärkeää! Ja todella akuuttia. Kisoihin ei kuitenkaan ole kuin se 11kk.
Mutta aika ankeaksi kävisi, jos miettisi vain puurohiutaleita, parsaa ja edessä olevia kymmeniä tuhansia polven ojennuksia!

Tässä voisi olla omalle vartalollekin sopiva malli. Eikös bikinien kuulu olla aika niukat?

Iso haaste tulee ehdottomasti olemaan dieetin ajankohta. Ainakin voisin kuvitella niin, vaikka kokemusta ei vielä tämän tyyppisestä projektista olekaan. Tämän hetkisen arvion mukaan the dieetti alkaa toukokuussa. Kesä, jäätelö, mökkireissut, matkat... Huh! Paljon tulee eteen houkutuksia ja kimurantteja käytännön pulmia. Mutta toisaalta, nyt saan sitten nauttia joulupöydän antimista (valmentajalle en tosin ole vielä kertonut, että aion kaksi päivää mättää ruokaa lapiolla leipäluukusta alas ja kerätä nestettä kymmenen kilon verran) ja kesällä tahti ei tule työ- ja koulurintamalla olemaan erityisen vauhdikas, mikä takaa hyvän keskittymisen ja mahdollistaa levon. Hyvät ja huonot puolensa siis molemmissa. Kuitenkin mieluummin olisin järsinyt parsaa näin talvikaudella. Helppo murjottaa kotona ja olla epäsosiaalinen, kun ulkona on kylmä ja pimeä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti