Maastavetoa

Maastavetoa

torstai 28. marraskuuta 2013

IFBB Bikini fitness kotletti

Kaverini tituleerasi minua yksi päivä fitness-urheilijaksi. Se tuntui hullulta! Fitness-urheilija? Tarkalleen ottaen bikini fitness-urheilija. Urheilija? Minä?
Tsihhihhiii.
"Mitä? Etkös sä nyt siihen kisaan kuitenkin treenaa?"
"Etkö ole ylpeä sun lajista?"
"Etkö pidä sitä lajia urheiluna?"

Toki, urheilija voi olla myös amatööritasoinen harrastaja. Ei tarvitse hikoilla työkseen, jotta voisi itseään urheilijaksi nimittää. Silti itse miellän urheilijaksi henkilön, jolla on oikeasti meriittejä lajista. En ole vielä kolunnut yksiäkään kilpailuja, joten yhtä lailla voisin olla tällä hetkellä mäkihyppääjä tai triathlonisti kuin fitness-urheilija. Onko maratoonari, jos ei ole juossut vielä yhtään maratonia?

Olen todella tyytyväinen kisapäätöksestä ja ylpeä sekä innoissani lajista, kiitos kysymästä. Tätä tulee elettyä ja hengitettyä vahvasti. Ja kyllä tämä ihan työstä käy. Vaikka ihan hupipuuhaa onkin. Vaatii kuitenkin paljon omistautumista.
Tjaa. En tiedä, ehkä minulla on jokin identiteettiongelma. Tokihan elämä pyörii tällä hetkellä aika täysin lajin ympärillä ja määritelmä itsestä on alkanut muuttua. Olen edelleen sisko, ystävä, koiranomistaja, opiskelija ja työläinen, mutta myös jotain muuta. Ahkera treenaaja? Tavoitteellinen ihminen? Vai se urheilija? Hmm, enpä tiedä. Mutta tuntuu jotenkin erikoiselta olla bikini fitness-urheilija ennen kuin on käynyt siellä lavalla näyttämässä peräänsä muille. "Hei katsokaa! Mä oon urheillut monta vuotta. Moikka!!"
Muut nimittäkööt itseään miksi vain haluavat. Ei minua hermostuta, vaikka joku muu kilpailuihin ensimmäistä kertaa valmistautuva olisi kirjoittanut bloginsa alaotsikkoon kissankorkuisin timanttikirjaimin "bikini fitness athlete". Antaa palaa! Osoittaa hyvää itsevarmuutta sekä intoa ja ylpeyttä lajia kohtaan.

Minä taidan kuitenkin tituleerata itseäni, ainakin vielä toistaiseksi, ihan vaan punttipenaksi ja fitnesstörpöksi. Rauhaa, rakkautta ja parsaa kaikille!

Kuva: Jaakko Manninen
Blogin lukijoille on myös tarjota erityismukavuutta näin Joulun alla! Yhteistyökumppanini Aminopörssi tarjoaa kaikille fitnesstonttuiluni seurailijoille 10% alennuksen verkkokauppaan! Alennuksen saat aktivoitua koodilla jouluale. Sivuilta löytyy myös erikseen oma joulukauppa, mistä löytyy lahjavinkkejä. Ei kun vain tilailemaan!

2 kommenttia:

  1. Hyvä teksti, sillä oon miettinyt itse näitä asioita paljon! En halua myöskään tituleerata itseäni fitnessurheilijaksi, koska en ole kisannut, mutta en mua ei myöskään haittaa jos joku muu niin tekee. Kaikki tavallaan!

    Tykkään muuten hirveesti sun tavastasi kirjoittaa! Vaikutat ihan huipputyypiltä ;)

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan, jokainen tavallaan!
    Ja hei kiitos samoin! Olen tässä ahkerasti tutkinut blogiasi läpi!! Kiitos kivasta kommentista! :)

    VastaaPoista